• +0123 456 789
  • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM

PRIRODNA MINERALNA VODA

Aqua Una je negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i sa niskim sadržajem natrijuma. Ona je vaš oslonac u poboljšanju metabolizma telesnih tečnosti i rehidracije čitavog organizma. Zato je idealna za svakodnevnu upotrebu i preporučuje se svima.

PRIRODNA MINERALNA VODA

Aqua Una je negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i sa niskim sadržajem natrijuma.  
Ona je vaš oslonac u poboljšanju metabolizma telesnih tečnosti i rehidracije čitavog organizma.  

POREKLO I SASTAV VODE

Za Naturu Knjaz Miloš, vodu Aqua Una puni kompanija „Mioni“ d.o.o., u svom pogonu u selu Kljuc, kod Mionice.

TEHNOLOŠKI PROCES

Izvor vode Aqua Una je higijenski kaptiran, prirodan izvor velikog kapaciteta. Izvor je u svakom pogledu optimalnog hemijskog sastava. Spada u kategoriju voda sa niskim sadržajem rastvorljivih materija i niskim sadržajem natrijuma.

KONTROLA KVALITETA

Vrhunski kvalitet je osnovni princip kojim se rukovodimo.

SERTIFIKATI

Za Naturu Knjaz Miloš vodu Aqua Una, puni kompanija Mioni d.o.o. u svom pogonu u selu Ključ, kod Mionice uz primenu međunarodnog standarda kvaliteta IFS Food, Sertifikat broj RS16/0012 izdat od strane SGS-ICS GmbH.

BALONI

Aqua Una do vas stiže u polikarbonatnim bocama od 18,9l, savremenog dizajna. Svaka boca se pre punjenja detaljno pere sredstvima za pranje i dezinfekciju namenjim za prehrambenu industriju i polikarbonatnu ambalažu i ispiraju ozoniranom vodom, što obezbeđuje potpunu mikrobiološku zaštitu i čini ih potpuno bezbednim i spremnim za fazu punjenja vodom Aqua Una .