• +0123 456 789
  • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM
VODA

Water cooler aparati


Aparati koje vam isporučujemo su kompresorski, visokokvalitetni i pouzdani i daju vam mogućnost da u svom okruženju uživate u negaziranoj mineralnoj vodi .

Hladni napici


Knjaz Miloš je apsolutni lider na tržištu mineralnih voda i bezalkoholnih napitaka. Pored vode Aqua Una,na vašu adresu po porudžbini donosimo i Cedevitu, ali i sve ostale Knjazove proizvode za vrhunsko prirodno osveženje.

Topli napici

 

Ako želite da se opustite uz čaj, tu je Milford – sinonim za kvalitetan čaj, na svim kontinentima. Čajeve Milford vam nudimo u 12 ukusa i isporučujemo u paketima od 6 ili 12 kutija.  

KAFA

Hausbrandt kafa

 

Natura Knjaz Miloš bira samo najbolje. Zato u svojoj ponudi imamo i kafu proverenog i dokazanog kvaliteta i jedinstvenog i prepoznatljivog ukusa – Hausbrandt. Od 1892. do danas ova espreso kafa je sinonim za savršen spoj najfinijih vrsta Arabika i Robusta kafe,mirisa, ukusa i uživanja.

Aparati za kafu

 

Sve ono što podrazumeva tradicionalno pripremanje espresa na profesionalnoj opremi sažeto je u savršenim u Guzzini aparatima za kafu. Do vas stižu u crnoj, crvenoj i beloj boji .  

OPŠTI USLOVI

Dostava vode i aparata vrši se na adresu stanovanja u roku od maksimalno 24 sata od porudžbine ili u skladu sa dogovorenom dinamikom.

Minimum za dostavu je 2 boce vode.

Plaćanje se vrši prilikom isporuke, uz izdavanje fiskalnog računa.

Ambalaža za vodu je povratna i kupuje se u skladu sa potrebama.

Sanitizaciju aparata vršimo 2 puta godišnje.

Sve funkcionalne kvarove aparata popravljamo besplatno tokom trajanja ugovora, odnosno garantnog roka (u slučaju kupovine aparata).