• +0123 456 789
  • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM

NATURA

KNJAZ MILOŠ

O NAMA


Godine 2007. nastala je Natura Knjaz Miloš. Vrednosti su od početka iste; dugogodišnja tradicija, kvalitet, iskustvo, predana zalaganja i možda i najviše - entuzijazam zaposlenih učinili su da za samo dve godine postanemo neprikosnoveni lider u prodaji i distribuciji vode koja se koristi preko water cooler aparata.  


Danas pokrivamo čitavu Srbiju. Naših osam prodajnih centara svakodnevno distribuira vodu i ostale proizvode do 15.000 korisnika. I svi su jednako važni. U vaše domove i kancelarije svakoga dana stiže naša voda – Aqua Una.Korišćenjem naših usluga vi imate veći komfor, kako na poslu, tako i kod kuće. Naša distributivna mreža pokriva celu Srbiju.  


Pošaljite nam mejl ili nas pozovite – i u najkraćem mogućem roku isporučićemo vam aparat (ili više njih), vodu i sve druge proizvode iz naše ponude.Isporuku zaista vršimo „do vrata“, vašeg doma ili poslovnog prostora, uz obezbeđen servis.Samo jednim pozivom štedite vreme i novac, poboljšavate produktivnost na poslu, obezbeđujete dodatnu energiju i – naravno – redovno se snabdevate kvalitetnom, čistom i prirodnom vodom i osvežavajućom kafom.MISIJA


Na osnovama tradicije i kvaliteta, želimo da pružamo vrhunsku uslugu distribucije vode Aqua Una u bocama od 18,9l, kao i najkvalitetnijih toplih i hladnih napitka koji će našim korisnicima pružiti vitalnost tokom čitavog dana, bilo da su na poslu ili kod kuće. Svakodnevno predano radimo da zadržimo poverenje svojih korisnika i dalje razvijamo sve segmente poslovanja. Verujemo da ćemo pomeranjem sopstvenih granica postavljati nove standarde na čitavom tržištu.

VIZIJA


Želimo da postanemo regionalni lider u snabdevanju kvalitetnom vodom, priznat od strane najvećih udruženja proizvođača i distributera voda u svetu. Da dalje razvijamo blisku saradnju koju imamo sa klijentima i time unapredimo i svoje i njihovo poslovanje, u cilju da naš način poslovanja bude model koji će drugi pratiti.


Neki od naših najvernijih klijenata