• +0123 456 789
  • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM

HAUSBRANDT KAFA

KAPSULE I ĆALDE

Natura Knjaz Miloš bira samo najbolje. Zato u svojoj ponudi imamo i kafu proverenog i dokazanog kvaliteta i jedinstvenog i prepoznatljivog ukusa – Hausbrandt. Od 1892. do danas ova espreso kafa je sinonim za savršen spoj najfinijih vrsta Arabika i Robusta kafe,mirisa, ukusa i uživanja.

Pažljiv odabir najboljih zrna kafe najboljih sorti sa najboljih plantaža je presudan. Hausbrandt je kombinacija pažljivog odabira različitih sorti kafe koje potiču sa plantaža u Brazilu, Kolumbiji, Keniji, Meksiku i Jamajci, gde svaka sorta daje svoj pečat. Samo najkvalitetnija zrna kafe odlaze u pržionicu. Kafa se prži prirodno i polako, najsavremenijim tehnologijama. Nakon prženja,  kafa se naglo hladi da bi se sačuvali prirodni ukusi.  

Hausbrandt do vas stiže u kapsulama ili ćaldama

Pržena i mlevena kafa upakovana je u papirne vrećice, kao one za čaj. Kesica sadrži sedam grama kafe za savršen brzo pripremljen espreso. Kesice su biorazgradive, pa su i ekološki prihvatljivo rešenje. Svaka ćalda pojedinačno je upakovana u foliju, i svaka sadrži mešavinu izuzetno kvalitetne pržene i mlevene Hausbrandt kafe.

Svaka pojedinačna kapsula sadrži tačno određenu količinu kafe prethodno savršeno mlevenu i pritisnutu. Poznavaoci znaju koliko je bitan proces mlevenja kafe da bi se dobio dobar espreso. Sitnije ili krupnije mlevena kafa od propisane granulaže može uticati da njen ukus bude slabiji ili gorči, sa manje pene i arome. Granulacija kafe u kapsuli je pažljivo određena i izračunata na osnovu iskustva Hausbrandt tima. Sedam grama Hausbrandt espreso kafe hermetički je zatvoreno u kapsuli, čime se održavaju njena svežina i kvalitet do samog momenta upotrebe, jer ne dolazi u kontakt sa atmosferskim agensima

NOVO U PONUDI


Hausbrandt kapsula kompatiblina Nespresso® sistemu. U Nespresso® kompatibilnoj kapsuli je mešavina najfinijih vrsta arabika i robusta kafe kao kod standardne Herman kapsule. U pitanju je visokokvalitetna kafa sa čak 80% arabike i 20% robuste. Espreso sa pretencioznom snagom i intenzivnim ukusom, srednjeg tela i male kiselosti. Prijatnog je ukusa, ukrašen plemenitim nagoveštajem začina. Slatkog i prijatnog ukusa izdvaja se zbog arome keksa, lešnika i kakaoa.