• +0123 456 789
  • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM

APARATI ZA KAFU

Sve ono što podrazumeva tradicionalno pripremanje espresa na profesionalnoj opremi sažeto je u savršenim u Guzzini aparatima za kafu. Do vas stižu u crnoj, crvenoj i beloj boji .
Jednostavna upotreba, lako održavanje, konstantan kvalitet kafe i visok nivo higijene samo su osnovne prednosti.Međutim, za razliku od tradicionalnih kafe mašina, kod naših aparata sve je poboljšano. Nema potrebe za svakodnevnim čišćenjem jer kapsule i ćalde ne zahtevaju dodatno angažovanje, pa – osim vremena – štedite i novac. A i ušteda električne energije nije zanemarljiva. Problem ostataka kafe u situ potpuno je rešen zahvaljujući inovativnom patentu koji je primenjen kod svih Guzzini aparata. Svaki direktan kontakt kafe i mašine je eliminisan. Tako se garantuje maksimum higijene i potpuna odsutnost ostataka u sistemu i postiže uvek perfektan espreso.

Pozovite nas da se dogovorimo i dobićete na korišćenje najkvalitetniji italijanski aparat za espresso koji će se savršeno uklopiti u svaki prostor. Brzo i jednostavno!  

OSNOVNE KARAKTERISTIKE
I PREDNOSTI


Sve komponente tradicionalnog pripremanja espresa na profesionalnoj opremi sažete su i usavršene u našim aparatima za pripremu espresso kafe iz kapsula i ćaldi. 

Upotreba je više nego jednostavna: aparat, kapsula / ćalda i voda. I svaki put savršen espreso. Uz upotrebu, lako održavanje, apsolutno konstantan kvalitet kafe i visok nivo higijene – to je zaista sve što vam je potrebno za uživanje.  

PAKETI PRETPLATE


Aparate za espreso kafu u kapsulama možete koristiti bez naknade uz kupovinu minimalno 100 kapsula mesečno. 

Aparate za espreso kafu u ćaldama možete koristiti bez naknade uz kupovinu minimalnih mesečnih količina, što – u zavisnosti od modela aparata – iznosi 70, 100, 150 i 200 i više ćaldi po aparatu.  

Za aparate je obezbeđen besplatan servis funkcionalnih kvarova. Isporuka aparata i kafe vrši se na osnovu dogovorene dinamike. Ukoliko se i pored pogodnosti naše ponude, ipak odlučite za kupovinu našeg aparata, mi vam i to pružamo kao mogućnost. 

Za aparate je obezbeđen besplatan servis funkcionalnih kvarova. Isporuka aparata i kafe vrši se na osnovu dogovorene dinamike. Ukoliko se i pored pogodnosti naše ponude, ipak odlučite za kupovinu našeg aparata, mi vam i to pružamo kao mogućnost.

Svaki Guzzini aparat možete da kupite po ceni od 200 EUR u dinarskoj protivvrednosti