• +0123 456 789
  • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM

WATER COOLER APARATI

KARAKTERISTIKE APARATA


Za vaš dom pružamo samo najbolje. Zavisno od potrošnje vode u vašem domaćinstvu, samostojeći aparati koje vam isporučujemo su kompresorski ili termoelektrični, jednako visokokvalitetni i pouzdani.    
               

Ukoliko su mesečne potrebe vašeg domaćinstva do dve boce vode Aqua Una, naša preporuka je ugovor za korišćenje termoelektričnog water cooler aparata, a ukoliko je to 4 ili više boca preporučujemo ugovor za korišćenje kompresorskog aparata.  

Osnovna razlika između aparata je ta što kompresorski aparati imaju veću zapreminu rezervoara i princip hlađenja koji za kraće vreme može da ohladi veću količinu vode, kao i to što kompresorski aparati hlade vodu na temperaturu 5-10 °C, a termoelektrični na temperaturu 10 -15°C. Obe vrste aparata vam omogućavaju da u bilo koje vreme i u najkraćem mogućem roku spremite neki topli napitak ili se osvežite hladnom vodom Aqua Una. I jedan i drugi aparat imaju mogućnost da zagreju vodu na temperaturu od 85-95°C.  

Savremen dizajn aparata omogućava da se lako uklope u svaku prostoriju, a raspoloživi su u sivoj ili beloj boji. 

Dopremanje i montiranje aparata vršimo narednog radnog dana po primljenoj narudžbini ili u skladu sa dogovorenim terminom.


PREDNOSTI


Naši water cooler aparati se jednostavno i brzo instaliraju, pa sa upotrebom možete početi već nakon 25 minuta. I potrošnja struje je minimalna – energija potrebna za rad aparata jednaka je onoj koju troši jedna sijalica.  

Sistem hlađenja je potpuno ekološki: hlađenje vode vrši se termoelekrtički ili kompresorsi u zavisnosti od aparata.

PAKET ZA KORISNIKE


Izaberite vodu Aqua Una, a naši komercijalisti će vam – u skladu s potrebama vašeg domaćinstva – preporučiti najekonomičnije rešenje. 
 

Samo jednim pozivom ćete svojoj porodici (trajno) obezbediti kvalitetnu i čistu vodu, ali i sve ostale proizvode iz naše ponude. Tako štedite vreme, energiju i novac.  Pozovite nas!  

Naši  samostojeći termoelektrični aparati su vam na raspolaganju besplatno ukoliko vaša porodica mesečno potroši 2 ili više boca vode Aqua Una. Ugovor se potpisuje na 12 meseci.  

Postoji mogućnost i da ga kupite, po ceni od 100 EUR u dinarskoj protivvrednosti. U tom slučaju garantni rok za aparat je 24 meseca Cena iznajmljivanja aparata zavisi od modela. Međutim, ukoliko se u vašem domaćinstvu mesečno potroši 4 ili više boca vode Aqua Una, najam se ne naplaćuje za samostojeće kompresorske water cooler aparate. 

Ugovor se potpisuje na 12 meseci.  Ukoliko želite da samostojeći kompresorski water cooler aparat bude u vašem trajnom vlasništvu, možete da ga kupite po ceni od 150 EUR u dinarskoj protivvrednosti uz garantni rok od 24 meseca.