Ne zaboravite, u Srbiji se svake sekunde popije 10 čaša vode
Aqua Una.
Neka to bude i Vaša čaša.
AQUA UNA
Iz dubine prirode, tamo gde je ušla pre više hiljada godina, dolazi do Vas potpuno zaštićena od spoljnih uticaja. Aqua Una odiše kristalno čistim ukusom zdrave i snažne vode. Možete je piti u neograničenim količinama, praviti hladne ili tople napitke koje Vam donosimo na kućnu adresu.
HLADNI NAPICI

Knjaz Miloš je apsolutni lider na našem tržištu mineralnih voda i bezalkoholnih napitaka. Pored Aqua Une, na Vašu kućnu adresu donosimo po porudžbini i ostale Knjazove proizvode za Vaše osveženje.

Vitamini koji su Vam svakodnevno potrebni granule CEDEVITE čuvaju u najstabilnijoj formi zaštićene od negativnih spoljnih uticaja. Njihovo mešanje sa vodom neposredno pre konzumacije omogućuje najbolju iskorišćenost vitamina. Zato možete biti sigurni da će Vam napitak koji spremite sa Aqua Unom pružiti obilje zdravih vitamina uz neponovljiv osvežavajući ukus CEDEVITE!

NOVO - TOPLI NAPICI

Pored standardnog pakovanja u ponudi imamo i velika pakovanja MILFORD čaja. Svaka kutija ima 40 kesica. Na Vama je da izaberete ukus, a mi smo tu da Vam čaj dostavimo.

MILFORD predstavlja sinonim kvaliteta za čaj na svim kontinentima. Od sada možete poručiti MILFORD čajeve uz Vašu Aqua Unu u svim raspoloživim ukusima: jagode i maline, jabuke sa cimetom, narandže, brusnice i crne ribizle ili nane...

TOPLI NAPICI
Kafom obično počinjemo radni dan, mnogima ona služi za bolju koncentraciju, a nekada nam treba i da se opustimo. Ono što je sigurno, goste prvo ponudimo kaficom. Sa Aqua Unom u vodomatu nećete izgubiti ni tren, a na stolu će se lagano širiti poznati miris dobre kafe.

DODATNI PROGRAM
U dodatnom programu nudimo plastične i papirne čaše, špatule, šećeriće, mediće. Plastične čaše možete naručiti u pakovanju od 80 i 100 komada.
Copyright © 2007-2011
Knjaz Miloš-Natura vodomati i napitci d.o.o.