• NAJAM APARATA

  - Mesečni najam watercooler aparata zavisi od modela aparata;
  - Ukoliko je mesečna potrošnja vode 5 ili više boca po aparatu,
  NAJAM SE NE PLAĆA;
  - Ugovor se potpisuje na 12 meseci.


  KUPOVINA APARATA

  - Aparate možete kupiti po cenama iz cenovnika
  - U slučaju kupovine više aparata, za avansno plaćanje odobravamo rabat;
  - Garantni rok za aparate je 24 meseca;
  - Ugovor o kupovini vode potpisuje se na 12 meseci.
 • OPŠTI USLOVI

 • - Dostava vode i aparata vrši se u roku od maksimalno 48 sati od porudžbine ili u skladu sa dinamikom isporuke za određene gradove i mesta o čemu se možete informisati u najbližem distributivnom centru;
  - Minimalno dostavljamo 3 boce vode;
  - Ambalaža u kojoj se voda doprema je povratna i kupuje se potreban broj boca;
  - Periodičnu sanitizaciju aparata vršimo 3 puta godišnje;
  - Sve kvarove aparata funkcionalne prirode popravljamo bez nadoknade u toku trajanja ugovora, odnosno garantnog roka ukoliko se radi o kupovini aparata.
 • IZABERITE AQUA UNU

  Našu ponudu prilagođavamo Vašim stvarnim potrebama i uvek preporučujemo najoptimalnije rešenje.
  U zavisnosti od broja zaposlenih, broja potrebnih aparata i potrošnje vode odobravamo odgovarajuće popuste na cenu vode i omogućavamo posebne uslove fakturisanja i plaćanja.
  Velikim kompanijama sa raširenom mrežom poslovnih jedinica obezbeđujemo da pozivanjem samo jednog broja telefona ili slanjem maila na samo jednu adresu poruče osim vode i sve druge potrebne hladne i tople napitke, nakon čega proizvode isporučujemo u skladu sa dogovorenom dinamikom.

  SERVIS APARATA

  Naše servisno odeljenje sa kvalifikovanim kadrovima brine se o ispravnosti aparata naših korisnika. Da bi korisnici naših usluga uvek imali na raspolaganju ispravan aparat vršimo preventivno i interventno održavanje. Naša je praksa da ukoliko popravka na licu mesta nije moguća, korisnik odmah dobije ispravan zamenski aparat.
  Velika prednost našeg servisa je što smo osposobljeni za servisiranje različitih modela aparata za vodu, tako da neretko održavamo i aparate klijenata koji su u njihovom vlasništvu, a konzumiraju našu vodu Aqua Una. U takvim situacijama, uvek preporučujemo pregled i sanitizaciju aparata kako bi bili sigurni da će i kvalitet vode Aqua Una nakon prolaska kroz aparat ostati nepromenjen.


  SANITIZACIJA APARATA

  Pored usluga servisiranja funkcionalnih kvarova na aparatima, servisno odeljenje je zaduženo i za obavljanje redovnih sanitizacija kod naših klijenata. Sanitizacija predstavlja dezinfekciju ozonom rezervoara za hladnu i toplu vodu kao i svih puteva kroz koje prolazi voda od balona do čaše korisnika. U slučaju da sanitizacija aparata kod klijenta nije moguća, ona se obavlja u našem servisu, a korisnik dobija zamenski sanitizovan aparat.
  Značaj ove usluge je izuzetan, jer se na taj način jedino može očuvati konstantan kvalitet vode koja prolazi kroz aparat.
  Sanitizacija se obavlja periodično, za pravna lica je preporučljivo 3-4 puta godišnje, a za fizička lica 2-3 puta godišnje.
Copyright © 2007-2011
Knjaz Miloš-Natura vodomati i napitci d.o.o.