Prepoznavši veliki potencijal tržišta vode koja se konzumira preko vodomata, Knjaz Miloš je krajem 2007. godine svoj sektor prodaje vode Aqua Una 18,9 lit. izdvojio i osnovao firmu Knjaz Miloš Natura d.o.o. Spojivši dugogodišnju tradiciju, kvalitet i iskustvo, sa velikim zalaganjem i entuzijazmom svojih zaposlenih uspeli smo da za nešto više od dve godine postanemo lider u prodaji i distribuciji vode koja se koristi preko vodomata. Imamo preko 80 zaposlenih u devet distributivnih centara na teritoriji Srbije. Specijalizovanim vozilima svakodnevno distribuiramo vodu i ostale proizvode na adrese naših cenjenih korisnika. Brzi rast i trenutno preko 20.000 korisnika postavljaju pred nas nove izazove i zadatke. Težimo da naša usluga iz dana u dan bude još bolja uz konstantno visok kvalitet proizvoda koji nudimo.
NAŠI KLIJENTI

NAŠA MISIJA
Na osnovama tradicije i kvaliteta, pružanje vrhunske usluge distribucije vode Aqua Una u bocama od 18,9l, kao i najkvalitetnijih toplih i hladnih napitka koji će našim korisnicima pružiti vitalnost tokom čitavog dana bilo da su na poslu ili kod kuće.

NAŠA VIZIJA
Da postanemo regionalni lider u snabdevanju zdravom vodom priznat od strane
najvećih udruženja proizvođača i distributera voda u svetu.

NAŠI KLIJENTI
KVALITET

Vrhunski kvalitet je osnovni princip kojim se rukovodimo u proizvodnji.
Voda sa proizvodi i puni uz primenu savremene tehnologije i procesne opreme uz potpunu eliminaciju uticaja okoline u svim fazama proizvodnje Aqua Une. Negaziranu prirodnu mineralnu vodu Aqua Una za Knjaz Miloš – Natura d.o.o., proizvodi i puni Mioni d.o.o., u svom pogonu u selu Ključ, kod Mionice, u skladu sa HACCP-om i standardom sistema menadžmenta bezbednošću hrane ISO 22000, a laboratorija “Knjaz Miloš”, koja ispituje kvalitet vode predstavlja jednu od najopremljenijih i najmodernijih u regionu.
Knjaz Miloš Natura poseduje HACCP sertifikat br. 3070 izdat od World Registrar Group.

Copyright © 2007-2011
Knjaz Miloš-Natura vodomati i napitci d.o.o.