• BESPLATNO KORIŠĆENJE APARATA
  - Samostojeće i stone aparate namenjene kućnoj upotrebi možete koristiti
  BESPLATNO uz obaveznu mesečnu potrošnju 2 (dve) boce vode Aqua Una 18,9 lit;
  - Ugovor se potpisuje na 12 meseci.

  NAJAM APARATA
  - Samostojeće kompresorske aparate možete iznajmljivati po ceni koja zavisi od modela aparata;
  - Ukoliko je mesečna potrošnja 4 (četiri) ili više boca vode Aqua Una 18,9 lit.
  NAJAM SE NE PLAĆA.

  KUPOVINA APARATA
  - Aparate iz ponude možete kupiti po cenama iz cenovnika;
  - Garantni rok za aparate je 24 meseca;
  - Ugovor o kupovini vode se potpisuje na 12 meseci.
 • OPŠTI USLOVI

 • - Dostava vode i aparata, vrši se na adresu stanovanja u roku od maksimalno 48 sati od porudžbine ili u skladu sa dinamikom isporuke za određene gradove i mesta o čemu se možete informisati u najbližem distributivnom centru;
  - Minimalno dostavljamo 2 (dve) boce vode Aqua Una 18,9 lit.;
  - Plaćanje se vrši prilikom isporuke uz izdavanje fiskalnog računa;
  - Ambalaža u kojoj se voda doprema je povratna i kupuje se određeni broj boca;
  - Periodičnu sanitizaciju aparata vršimo 2 puta godišnje;
  - Sve kvarove aparata funkcionalne prirode popravljamo bez nadoknade u toku trajanja ugovora, odnosno garantnog roka ukoliko se radi o kupovini aparata.
 • IZABERITE AQUA UNU

  U skladu sa brojem članova domaćinstva i trenutnim navikama u konzumiranju vode naši komercijalisti će Vam preporučiti najekonomičnije rešenje.
  Samo jednim pozivom bez odlaska u prodavnicu dostavićemo Vam na Vašu adresu, pored vode Aqua Una 18,9 lit. i druge proizvode iz našeg prodajnog asortimana i uštedeti Vam vreme, energiju i novac.
  Javite se i naš komercijalista zadužen za teren na kojem se nalazite će u najkraćem roku doći do Vas da Vam pruži sve potrebne informacije.

  SERVIS APARATA

  U sklopu Knjaz Miloš Natura d.o.o. oformljeno je servisno odeljenje sa osposobljenim kadrovima u cilju obezbeđivanja konstantne ispravnosti aparata za vodu kod naših korisnika.
  Da bi korisnik naših usluga uvek imao na raspolaganju ispravan aparat preko kojeg se u svakom trenutku može osvežiti hladnom vodom Aqua Una ili napraviti neki od toplih napitaka naša je praksa da ukoliko popravka na licu mesta nije moguća korisnik odmah dobije ispravan zamenski aparat.
  Velika prednost našeg servisa je i ta što smo osposobljeni za servisiranje različitih modela aparata za vodu, tako da neretko održavamo i aparate klijenata koji su njihovo vlasništvo a žele da preko njih konzumiraju našu vodu Aqua Una. U takvim situacijama uvek preporučujemo pregled i sanitizaciju aparata od strane naše servisne službe kako bi bili sigurni da će i kvalitet vode Aqua Una nakon prolaska kroz aparat ostati nepromenjen.

  SANITIZACIJA APARATA

  Pored usluga servisiranja funkcionalnih kvarova na aparatima servisno odeljenje je zaduženo i za obavljanje redovnih sanitizacija kod naših klijenata. Sanitizacija predstavlja dezinfekciju ozonom rezervoara za hladnu i toplu vodu kao i svih puteva kroz koje prolazi voda od balona do čaše korisnika. Ova usluga se u praksi obavlja ili na adresi korisnika ili u našem servisu pa se kod korisnika samo izvrši zamena aparata drugim ispravnim i sanitizovanim.
  Značaj ove usluge je izuzetan jer se na taj način jedino može očuvati konstantan kvalitet vode koja prolazi kroz aparat.
  Usluga se obavlja periodično, za pravna lica je preporučljivo 3-4 puta godišnje a za fizička lica 2-3 puta godišnje.
Copyright © 2007-2011
Knjaz Miloš-Natura vodomati i napitci d.o.o.