AQUA UNA ZA SVA GODIŠNJA DOBA!


Naučno je dokazano, da našem organizmu treba najmanje dva litra vode dnevno. U zavisnosti od fizičke aktivnosti, ali i spoljne temperature ova količina treba da je i veća. Napravite sebi hladni ili topli napitak iz vodomata sa Vašom omiljenom Aqua Una vodom i lako dolazite do formule zdravlja.
MIN 8X je minimalno osam čaša Aqua Une, čiste ili u vidu nekog napitka koji će Vas osvežiti, opustiti ili Vam pomoći da se koncentrišete na posao.Aqua Una je negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i sa niskim sadržajem natrijuma.
Za Knjaz Miloš-Natura d.o.o., proizvodi i puni Društvo za proizvodnju mineralne vode Mioni d.o.o. u svom pogonu u selu Ključ, kod Mionice, sa izvorišta Raj 4. Potpunom eliminacijom uticaja okoline u svim fazama proizvodnje Aqua Une, uz primenu savremene tehnologije, procesne opreme i u skladu sa standardom sistema menadžmenta bezbednošću hrane ISO 22000 i HACCP-om, obezbeđujemo našim korisnicima konzumiranje kvalitetnog i zdravog proizvoda.
Ispitivanje kvaliteta vode vrši akreditovana laboratorija “Knjaz Miloš” a.d.

Korišćenjem usluga koje pružamo obezbedite sebi veći komfor kako na poslu tako i kod kuće.
Svojom distributivnom mrežom pokrivamo teritoriju Srbije. Slanjem emaila ili pozivom na broj telefona Vama najbližeg distributivnog centra u najkraćem mogućem roku Vam isporučujemo aparate, vodu kao i druge proizvode iz naše ponude. Isporuku vršimo "do vrata" - Vašeg radnog mesta ili domaćinstva, uz obezbeđenje servisa aparata za vodu.
Ukoliko nam ukažete Vaše poverenje, uštedećete sebi vreme i novac, poboljšati svoju produktivnost na poslu i obezbediti Vašoj kompaniji ili domaćinstvu redovno snabdevanje vodom i svim drugim potrebnim bezalkoholnim napicima samo jednim pozivom.


VIDEO AQUA UNA:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Copyright © 2007-2011
Knjaz Miloš-Natura vodomati i napitci d.o.o.